12 december 2012

2. Søndag i advent

Jeg har en meget nær, kærlig og helt fantastisk veninde, som har været så sød, og lave en adventskalender til mig i år.
Det er lige som at blive et lille barn igen. Hele ugen går jeg og skuler til pakkerne, som meget smukt er pakket ind, og hænger fremme i stuen.
I søndags fik jeg denne, meget fine ring, som helt sikkert kommer til at blive brug meget. Tusind tak for gaven du søde.

5 kommentarer:

 1. Ej hvor hyggeligt og lækkert med veninde-julekalender :) Heldige dig.
  Tak for kigget og beskeden inde hos mig forleden, jeg har meldt mig som fast læser her - ville egentlig følge via bloglovin, men dit link ser ikke ud til at virke? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina, og velkommen til. Vi kan da ikke have, at bloglovin ikke virker. Jeg har prøvet at opdatere linket. Kan jeg få dig til at tjekke om det virker? :)
   Ja, jeg føler mig utrolig heldig, at få sådan en fin adventspakkekalender. Det er så hyggeligt at bliver hygget om :)
   Jeg har fulgt med hos dig i noget tid snart. Det er virkelig en hyggelig blog du har, og en rigtig god smag ;) Jeg er vild med dine julegaveønsker, og dit nye indlæg om sengetøj.. Puhhaa min indkøbsliste bliver lang, hi hi ;) Rigtig god aften :)

   Slet
 2. Tak :) og tusinde tak, det er så dejligt du har lyst til at læse med. Synes du har en rigtig lækker blog og det er nogle vildt flotte ting du laver!

  Har tjekket bloglovin og nu kan jeg melde mig som læser, men der er ikke opdateret nogle indlæg endnu - holder lige øje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød :)

   Mht. Bloglovin.. Jeg aner ikke lige hvorfor den ikke vil som jeg vil. Jeg har opdateret den osv. Har du mon nogle gode forslag?

   Slet
  2. Hmm.. du har nok husket, at "claime" din blog derinde, så du står som ejer af bloggen. Det kan være noget med dit RSS feed - men det tør jeg ikke gøre mig klog på, prøv under hjælp inde på bloglovin :)

   Slet