10 december 2012

Hygge og HD

Så står den igen igen på lektier og kaffe. Kaffe i massevis! Skal aflevere projekt her den 17. december, så tiden er knap, og der skal arbejdes på højtryk. Syndes det er spændende, meeen kan også godt mærke, at alle juleaktiviteterne trækker en del ;) Glæder mig til julen 2014. Min første jul i rigtig mange år, hvor jeg kan koncentrere mig udelukkende om julehygge, julekagebagning, julestemning,oppyntning og meget meget mere.

2 kommentarer:

 1. Bare vent - du kommer måske til at kede dig når du pludselig ikke har fuldtidsjob + halvtidsstudie ;-)

  Det var i hvert fald hvad der skete for mig i løbet af de to år der gik fra jeg blev færdig på universitetet til jeg begyndte på min HD, men jeg er vist også sådan en lidt rastløs type der helst skal have noget at lave hele tiden.

  Held og lykke med opgaven - jeg har en mundtlig eksamen i økonomistyring d. 18. december, så jeg bruger også en hel del tid på HD i øjeblikket. Jeg glæder mig i hvert fald til juleferien!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er en person der 'aldrig' keder sig ;) Jeg har ikke læst de sidste to år pga. barsel osv. og i den tid, kunne jeg ikke lige se hvor jeg skulle have tiden til at læse. Men det hele flasker sig jo når man endelig kommer igang :)

   Min to-do-listen er altid ane lang, så der er altid noget at gå igang med :) Og så kribler det altid i fingrene for at komme til at lave noget kreativt :)

   Uuhh.. d. 18, det er jo lige om lidt. Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at det skal gå dig godt :)
   Jeg skal godt nok afl. d. 17, men skal først op til eksamen d. 5. januar, så før der, er der ikke rigtig noget der hedder ferie til mig :)

   Slet