20 september 2013

Junior // Voksen

Emil var ikke meget mere end 1,5 år da han knækkede koden til, hvordan han skulle komme ud af sin tremmeseng. Dette resulterede i at den ene side blev taget af, så han sikkert kunne komme ind og ud af sengen som han havde lyst til. 

Nu, i en alder af 2 år, er han allerede ved at være for står til tremmesengen, og der skulle så ledes efter en anden løsning. Det store spørgsmål var så... skulle man vælge en juniorseng der fyldte knap så meget på hans værelse, eller gå direkte til en voksenseng med skuffer under, til noget af alt det legetøj han har? Jeg kiggede rundt længe, og faldt over mange søde og fine løsninger. Nogen af dem kan du ser her..


1 kommentar:

  1. Vi skal også til at finde en juniorseng til vores søn. Jeg gik gerne videre til en voksenseng med det samme, men da vi har rigtig små børneværelser så ville det være synd, at købe en stor allerede da den vil fylde over halvdelen af værelset (frygter allerede for hvor de selv skal være når de bliver teenagere!) Jeg er blevet enig med mig selv om en junoseng, så hvis der kommer gæster kan vi bare tage madrassen op og skubbe sengen sammen :)

    Spændende hvad du beslutter dig for :)

    SvarSlet